2831030331 Κ.Παρρέν Σιγανού 4-Ρέθυμνο info@teknix.gr
hero image
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
για ιδιώτες & επαγγελματίες
 
 
 
 
 
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΙΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ

ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ

Στην ΤΕΚΝΙΧ αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε την εξωτερική κεραία σας και να αντικαταστήσουμε οτιδήποτε παλαιό σε καλώδια, πρίζες ή συσκευές που προκαλούν τυχόν πρόβλημα στην λήψη ή την ενίσχυση του τηλεοπτικού σήματος σας.Εξυπηρετούμε κάθε είδους ανάγκη και απαίτηση, από μια ατομική οικιακή κεραία εως κεντρικές εγκαταστάσεις πολυκατοικιών.

Με χρόνια εμπειρία στην τοποθέτηση επίγειων κεραιών,τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό η εταιρεία μας,σας εγγυάται εξαιρετικό σήμα και ποιοτική εικόνα.Με άμεση και έγκυρη τεχνική υποστήριξη.

  • Εγκατάσταση Ψηφιακών κεραιών

  • Εγκατάσταση καλωδίων κεραίας

  • Εγκατάσταση αποκωδικοποιητών

  • Επίλυση βλαβών τηλεοπτικού σήματος

 
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Εγκαταστάσεις Δορυφορικών συστημάτων. Η ΤΕΚΝΙΧ διαθέτει και υποστηρίζει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σε δορυφορικά συστήματα για οικίες, επιχειρήσεις και πολυκατοικίες σε εγκαταστάσεις τηλεοπτικής λήψης και διανομής δορυφορικού σήματος. 

Υποστηρίζουμε εξ' ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του συστήματος λήψης και διανομής, με το πλεονέκτημα η υποδομή και το σύστημα γενικότερα να είναι πλήρως αναβαθμίσιμα και έτοιμα να υποδεχθούν νέες τεχνολογικές εξελίξεις και υπηρεσίες.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεση σας για να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις. Από την πιο μικρή εως την μεγαλύτερη εγκατάσταση μπορούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο και πιο οικονομικό αποτέλεσμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Η ΤΕΚΝΙΧ προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για όλες τις ξενοδοχειακές τηλεοπτικές εγκαταστάσεις Επίγειων Ψηφιακών, Δορυφορικών & Συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών καθώς και δικτυακή τηλεόραση. Όλα σε πολλές γλώσσες, πάντα σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών σας. 

Προσφέρετε στους φιλοξενούμενούς σας, τηλεοπτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες από όλο τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση τους. Παρέχουμε την πλήρη εγκατάσταση και έλεγχο εως και την κάθε τερματική συσκευή του καταστήματος, τουριστικού καταλύματος ή ξενοδοχείου σας.