2831030331 Κ.Παρρέν Σιγανού 4-Ρέθυμνο info@teknix.gr
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
για ιδιώτες & επαγγελματίες
 
 
 
 

Η Εταιρεία Teknix ιδρύθηκε το 2018 στο Ρέθυμνο με κύριο αντικείμενο τις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης με επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα σε κάμερες, συναγερμούς και πυρανίχνευση. Έκτοτε αναπτυχθήκαμε σταδιακά και σε άλλους τομείς, με τοποθετήσεις επίγειων και δορυφορικών συστημάτων οικιακού και επαγγελματικού τύπου.

Εγκαταστάσεις θυροτηλεφωνίας και θυροτηλεοράσεων μικρών και μεγάλων απαιτήσεων, καθώς και με εφαρμογές έξυπνων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και επιτήρησης προσωπικού επιχειρήσεων. Ολοκληρωμένες κατασκευές δομημένων επαγγελματικών δικτύων, επίλυση βλαβών τηλεφωνίας αλλά και σύγχρονα προηγμένα τηλεφωνικά κέντρα. 

 
 
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΚΕΡΑΙΕΣ

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΚΕΡΑΙΕΣ

Εγκαταστάσεις Δορυφορικών συστημάτων. Η ΤΕΚΝΙΧ διαθέτει και υποστηρίζει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σε δορυφορικά συστήματα για οικίες, επιχειρήσεις και πολυκατοικίες σε εγκαταστάσεις τηλεοπτικής λήψης και διανομής δορυφορικού σήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Στην ΤΕΚΝΙΧ αναλαμβάνουμε την ενδελεχή μελέτη, τον σχεδιασμό αλλά και την εγκατάσταση δικτύων χρησιμοποιώντας προϊόντα από αξιόπιστες εταιρίες. Μπορούμε να υλοποιήσουμε από απλά οικιακά δίκτυα μέχρι και τη διαχείριση δεδομένων μεγάλων επιχειρήσεων με αυξ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε μεγέθους έργα, καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ <br> ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από συστήματα συναγερμών καθώς διαθέτουμε σχεδόν τα πάντα: ενσύρματοι ή ασύρματοι, συμβατικοί και δικτυακοί είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που προσφέρουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ