2831030331 Κ.Παρρέν Σιγανού 4-Ρέθυμνο info@teknix.gr
hero image
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
για ιδιώτες & επαγγελματίες
 
 
 
 
 
 
 
TEKNIX
Ηλεκτρονικά Συστήματα Ρέθυμνο
 

Η Εταιρεία Teknix ιδρύθηκε το 2018 στο Ρέθυμνο με κύριο αντικείμενο τις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης με επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα σε κάμερες, συναγερμούς και πυρανίχνευση. Έκτοτε αναπτυχθήκαμε σταδιακά και σε άλλους τομείς, με τοποθετήσεις επίγειων και δορυφορικών συστημάτων οικιακού και επαγγελματικού τύπου. Εγκαταστάσεις θυροτηλεφωνίας και θυροτηλεοράσεων μικρών και μεγάλων απαιτήσεων, καθώς και με εφαρμογές έξυπνων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και επιτήρησης προσωπικού επιχειρήσεων. Ολοκληρωμένες κατασκευές δομημένων επαγγελματικών δικτύων, επίλυση βλαβών τηλεφωνίας αλλά και σύγχρονα προηγμένα τηλεφωνικά κέντρα.

Πλέον η παρουσία της εταιρείας μας είναι σε παγκρήτιο επίπεδο με πολλούς συνεργάτες με 24ωρη τεχνική κάλυψη και υποστήριξη όλων των πελατών μας, είτε με απομακρυσμένα μέσα είτε με την φυσική παρουσία των συνεργατών τεχνικών μας.

 
 

Ακολουθώντας πάντα κάθε εξέλιξη του κλάδου της ασφάλειας, των επικοινωνιών και της τεχνολογίας. Μπορούμε να υποστηρίζουμε κάθε λύση των νέων τεχνολογιών για ιδιώτες και επαγγελματίες με συνέπεια και τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 
 ΚΑΜΕΡΕΣ
 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ
​​​​​ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΚΕΡΑΙΕΣ
 
​​​​​ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ
​​​​​ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
​​​​​ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
 
​​​​​ ΔΙΚΤΥΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
​​​​​ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
​​​​​ ΒΛΑΒΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
 
​​​​​ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
​​​​​ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
​​​​​ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ