2831030331 Κ.Παρρέν Σιγανού 4-Ρέθυμνο info@teknix.gr
hero image
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
για ιδιώτες & επαγγελματίες
 
 
 
 
 
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
 
 
 
 
ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε μεγέθους έργα, καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη των πελατών μας.Στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε οθόνες και θυροτηλέφωνα που συνδυάζουν την άψογη αισθητική με την υψηλή ποιότητα και ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και απαίτηση. Σας προσφέρουμε νέες εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων,ή αντικαταστάσεις παλαιών.

 
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) αποτελούν έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους ασφάλειας εγκαταστάσεων. Βρίσκει κυρίως εφαρμογή σε επαγγελματικούς χώρους και εγκαταστάσεις βιομηχανίας, αλλά τα τελευταία χρόνια, που τα συστήματα αυτά γίνονται πιο οικονομικά προσβάσιμα προτιμώνται και σε οικιακούς χώρους.

Τα Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης μπορούν να εξυπηρετήσουν μία ευρεία γκάμα εφαρμογών που αφορούν τον έλεγχο πρόσβασης σε χώρους και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη.

Στην ΤΕΚΝΙΧ αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος που θα βελτιώσει την ασφάλεια του προσωπικού, των επισκεπτών και των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης ή του σπιτιού σας.

Τα συστήματα που εγκαθιστούμε είναι από επώνυμους και αξιόπιστους κατασκευαστές που υπόσχονται την καλή, συνεχή και αξιόπιστη λειτουργία τους. Μπορείτε να μας καλέσετε για να εκπονήσουμε μία δωρεάν μελέτη του χώρου σας ώστε να σας προτείνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Μπορούμε να σας προτείνουμε μία ποικιλία εναλλακτικών λύσεων Ελέγχου Πρόσβασης, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται απλές μονάδες πληκτρολογίου με κωδικό PIN, αναγνώστες κάρτας πρόσβασης, οθόνες αφής με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, έως πολύ προηγμένες δικτυακές λύσεις, με ειδικό λογισμικό για τη διαχείριση δικαιωμάτων πρόσβασης, για πολλά επίπεδα χρηστών και διαβαθμισμένης πρόσβασης σε επαγγελματικούς χώρους.

 
ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Τα σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής επιτήρησης προσωπικού είναι εξαιρετικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που απασχολούν μεγάλο αριθμό προσωπικού.

Οι λύσεις ωρομέτρησης που προσφέρει η εταιρεία μας παρέχουν τη δυνατότητα ελέγχου της ώρας έναρξης και της ώρας λήξης εργασίας για κάθε εργαζόμενο. Απευθύνεται σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ανεξάρτητα από τον κλάδο δραστηριοποίησης τους. Αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο που βοηθά στην ελαχιστοποίηση του χρόνου υπολογισμού της μισθοδοσίας.

Με τις πρωτοποριακές μας υπηρεσίες εντοπισμού στόλου οχημάτων, θα μπορείτε να εντοπίσετε σε πραγματικό χρόνο την τοποθεσία των οχημάτων σας, με ακρίβεια ελάχιστων μέτρων.  Θα είστε σε θέση να γνωρίζετε την πλήρη οδηγική συμπεριφορά των οχημάτων σας, καθώς επίσης και να ελέγχεται την παραγωγικότητα του κάθε οδηγού. 

Επίσης παρέχουμε συστήματα καταμέτρησης επισκεπτών μετρώντας όλα τα άτομα που επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο καταγράφοντας την ώρα και την ημερομηνία. Τα δεδομένα αυτά είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή μέσω του διαδικτύου ή τοπικών εφαρμογών, με πιό συχνή χρήση αυτών σε εμπορικά καταστήματα. Ποτέ όσο σήμερα τα ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης δεν ήταν τόσο χρήσιμα.